Nejnovější recenze ze sekce Fidget spinnery
- Krásná metalická růžová barvička, holčičkám se moc líbila! :)
- Kovové kroužky v křídlech, takže se krásně a dlouho točí :)
- Dlouho se točí
- Pěkné zpracování
hlučný, špatné ložisko, takže se nevydrží dlouho točit. za podobnou cenu jsem viděla lepší výrobek tohoto typu
- vypadá pěkně
- kovový
- levnější, než jinde
- točí se dlouho a lehce (nejspíš kvalitní ložisko)
Nevím, jak mám hodnotit hračku, která se jen točí. Za tuto cenu jsem prostě jen chtěl vyzkoušet, co na tom všichni vidí. Je pravda, že je to docela uklidňující. Teď, když už ta vlna trendu skončila a ceny se pomalu přibližují normálním hodnotám, asi není od věci jednu tuhle věcičku mít někde u počítače, v pracovně, v kanceláři... a občas si zatočit. Někdy si to vyzkouším vzít do čekárny ordinace, třeba mě to zbaví nervozity z někdy i několikahodinového čekání.
- Dorucen jako rozbity. Obchod nereaguje
- Mírně promáčklá plechová krabička
zboží došlo v pořádku, splnilo očekávání, dobrý obal
MOMENTÁLNĚ HIT DĚTÍ
Hezké efekty
Bohužel jeden ze tří rohů nejde vůbec LED zapnout, špatný kontakt. Nakonec jsme ale nereklamovali, syn si ho chtěl nechat takto. Možnost reklamace byla a odpověď byla rychlá, výměna dle mě snadná.
Skvělý spinner, nejmladší z něj byl unešený a vyhráli jsme si s ním všichni. Svítí parádně a je to ještě o něco lepší, než klasické spinnery.
****
- spinner je těžší a proto se líp a déle točí. Tak to ohodnotil můj syn. No a taky je "hustý" tvar a barva. :-)
- Nekomentuji
Z ohodnocením produktu nemohu sloužit, protože jsem od firmy Dapeo dodnes žádné zboží neobdržela a ani vrácení peněz.
- super,rychlost i design
zatím nebylo předáno
- spokojenost dětí
- spokojenost dětí
- podle obrázku,nebylo kompletní-byly pouze ložiska
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »